Back to All Events

Networking of M&A professionals in Rotterdam


  • CIC Rotterdam 45 Stationsplein Rotterdam, ZH, 3013 AK Netherlands (map)

Woensdag 20 september organiseert M&A aan de Maas i.s.m. DVAN Advocatuur & Notariaat en CIC Rotterdam voor haar leden en relaties een netwerkborrel. Onze gastspreker Evert de Pender is met zijn bedrijf PrivacyPerfect gevestigd bij het Cambridge Innovation Center in Rotterdam. Hij zal ons vertellen over de opkomst en ondergang van zijn eerste bedrijf en hoe hem dat heeft geholppen om zijn volgende onderneming Legal Intelligence in 2002 te starten, succesvol uit te bouwen en te verkopen. Tevens zal hij vertellen over PrivacyPerfect waar hij tegenwoordig leiding aan geeft.

Please sign up here: http://www.maadmaas.nl/events

Earlier Event: September 20
CIC Marketplace
Later Event: September 21
Dutch Lessons